Referencer

Det siger folkene bag Zet Chemie Racing

SKUUB

Jeg er meget glad for det netværk Carsten tilbyder, da det er mangfoldigt med virksomheder repræsenteret fra alle typer af brancher. Jeg har bl.a. den store fornøjelse at handle med Breinholt Service & Montage, som i dag køber alle deres reklameartikler hos os.

Combino Spedition

Vi har rigtig meget glæde af samarbejdet med Carsten. Specielt muligheden for at tage kunder med til løbene, hvor de oplever det at være en del af teamet både i pitten og på banen. Hele stemningen omkring disse løbsdage er altid speciel, uanset om man er interesseret i motorsport eller ej.

Breinholt Service & Montage

2018 var vores første sæson som sponsor for Carsten. Motorsport er en ny og spændende verden for os, men vi har en klar fornemmelse af, at det fremtidige samarbejde nok skal blive godt. Vi kan godt lide Carstens gåpåmod, og den professionalisme han udviser overfor sine samarbejdspartnere, bl.a. via netværksmøderne, som er noget af det vi prioriterer højt. Desuden er det altid en fornøjelse at komme til løb sammen med teamet, hvilket vi i næste sæson, også vil introducere vores medarbejdere for.

Blikkenslager Jon Jørgensen

Jeg har været med fra starten da Carsten debuterede i 1600 Challenge. Hver sæson har jeg, sammen med ansatte og forretningsforbindelser, været til løb. Det er en fornøjelse at se race men også at være tæt på i pitten, og så er det fantastisk at se den udvikling som Carsten og hans team har gennemgået. Vi glæder os til flere spændende sæsoner.